4 RADY pro opálení

tips

1. Exfoliace - neboli odstranění mrtvých kožních buněk, často zmiňujeme jako peeling pokožky. Tímto krokem doporučujeme začít než se pustíte do opalovací sezóny. Potřebujeme pokožku zbavit částí, které nám spíše ucpávají póry a brání tak přípravě správného plátna pro opalování. Nedoporučujeme provádět peeling příliš často, aby nedošlo k ,,drhnutí'' kůže a ztrátě přirozené vrstvy.

 

2. Čištění - odstranění nežádoucích živlů, jakou jsou prach, smog a zbytky make - upu jsou pro příjem opalování naprostou nutností, skvělá volba je micelární voda, která ovšem není na olejové bázi, toto složení by nám naopak uškodilo a zabránilo zhnědnutí pokožky.

 

3. Hydratace - VODA ! Dostatek pitného režimu, je naprosto nejjednodušší způsob, jak posílit zdraví pokožky zevnitř. Jestli jste také milovníci kávy a slunce, vždy myslete na plnou sklenici vody!

 

4. ,,Mojsčrajzing'' - Cpeme to do Vás ze všech stran, ovšem z jediného a prostého důvodu, pokud mažete, jedete. To platí i během opalování a péče po. Zvolte pro to tělová mléka určená například k prodloužení opálení a funkcí udržení vlhkosti pokožky. Tyto specializované produkty jsou u nás ve studiu samozřejmostí. 

 

 

Zpět do obchodu