PURE VEGAN KOSMETIKA

Vzhledem k rostoucímu zájmu o vysoce EKO – BIO – VEGAN produkty jsme pečlivě vybrali dvě TOP-ky od prémiové značky Swedish beauty, která se výhradně zabývá výrobou kosmetiky na přírodní bázi. Nyní jsou tyto hypoalergenní produkty k dostání u nás v solárním studiu.

 

Filozofie kolekce nese název BOTANICA – Pollution Protection™ a zastává boj proti městským nečistotám, smogu a enviromentálním stresorům, kterým je naše pokožka vystavena.

 

sb-botanica-pollution-protection-intensifier-250ml

Intensifier – zesilovač 250ml

Pomocí peptidu tyrosinu a stimulátoru melaninu získává silnější výsledek opálení. Směs Pollution Protection™ chrání pokožku před škodlivými látkami, jako je městský prach, kouř, smog a další nečistoty. Vitamín E a Dimethicon, jsou silnými antioxidanty působící proti těmto radikálům, pokožku udržují mladistvou a zdravou. Kokosový olej kůži hydratuje a zadržuje v ní dlouhodobě vlhkost. Neparfémováno. Formule Tan Fresh zabraňuje pachům po opalování. Hypoalergenní 95% přírodní, neobsahuje parabeny, erythrulózu, aloe, konopí, gluten ani sóju.

SB20_PollutionProtectionBronzer_Peta

DHA – Bronzer 250ml

Výkonná směs Triple Bronzing combination DHA, annato a karamel pomáhá pokožku postupně bronzovat a poskytuje ji okamžitou barvu s dlouhotrvající září. Pollution Protection™ - chrání před radikály. Kakaové máslo s certifikací Fair – Trade zaručuje hydrataci. Vůně ,,Honey Melon‘‘. Tan Fresh formule s kakaem. Hypoalergenní, 95% přírodní, vegan formule, bez parabenů, erythrulózy, aloe, konopí, lepku nebo sóji.

Zpět do obchodu