Štědrost v solárním studiu 4TAN: Rozjasněte svátky s naší 20% slevou

Vánoční období je tady a s ním přichází doba radosti, dárků a sdílení. V solárním studiu 4TAN chceme tuto vánoční atmosféru ještě umocnit! Proto jsme připravili speciální vánoční nabídku pro naše skvělé klienty. Celý sortiment a naše služby jsou nyní dostupné s úžasnou 20% slevou.

Naše sleva se vztahuje na nákup permanentek, kosmetiky i například jednorázového opálení. Díky této akci můžete ušetřit dost prostředků a zároveň udělat radost sobě nebo třeba i někomu jinému. Rádi vám můžeme pomoci najít ten nejlepší dárek, který rozzáří vaše blízké.

Chceme také vyjádřit upřímné poděkování všem našim věrným klientům, kteří jsou s námi dlouhá léta. Někteří z vás jsou s námi již od samého počátku, a to celých 18 let. Velmi si také vážíme podpory nových tváří a mnoha studentů, kteří budou zářit na plese. Vaše důvěra a podpora jsou pro nás nesmírně důležité a jsme vděční, že můžeme být součástí vaší cesty ke kráse a pohodě.

Abychom zakončili tento krásný rok, srdečně vás zveme do našeho studia dne 15. prosince 2023, kde proběhne celodenní akce nazvaná "Dárkovné". Přijďte si vychutnat teplo a pohodu za zvýhodněné ceny, získat tipy na vánoční dárky nebo jednoduše strávit čas v příjemné vánoční atmosféře.

Nezapomeňte, že tato vánoční sleva je omezena časem, takže neváhejte a rezervujte si svůj termín co nejdříve! Objednat se k nám můžete na čísle

+420 776 291 963.

 

Přejeme vám krásné Vánoce plné radosti a tepla a těšíme se na setkání s vámi ve studiu!

Vaše solární studio 4TAN

IMG_1954

Zpět do obchodu